Annons
Annons

Blommor på mitt favoritskåp och önskan om ett par extra händer på kroppen.

mormorsglamour ateljé blommor

Oj! idag var en sån där dag när man glömde äta lunch. Konstigt att man började känna sig lite dimmig framåt eftermiddagen 🙂 En massa händer här och samtidigt en son hemma som är hängig. Till och med mamma var här i dag och hjälpte till inför nästa veckas jobb. Så mysigt! Vi har bestämt att hon ska hjälpa mig de dagar jag har fotograferingar och behöver en extra hand. Och det är jag så tacksam över. För oftast när man fotograferar önskar man att man hade minst två extra armar.

Annons

Nu så helg, som du var efterlängtad.

Hoppas ni får en fin sådan <3

 

Foto av Sara Medina Lind med blommor på mitt älsklingsskåp i ateljén.

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar