Annons
Annons

Bok till dig som vill pyssla med dina barn

Idag var jag tillsammans med hela pysselgänget pressrelease av Karin och Frejas pysselbok ”Pyssla med mig!”.  En helt suverän bok för föräldrar och barn som vill få inspiration till vad man kan göra med sådant som inte används längre och ändå ska till återvinningsstationerna.

Annons

Jag hade tänkt att köpa upp mig på ett lager här hemma och ge bort som kalaspresent till kompisarna. Tycker det är en toppenpresent och är så less på allt lego som man köper som bara är kul i några minuter. Här är verkligen en present som jag hoppas kan inspirera. Dessutom är jag så stolt och glad för Karin och Frejas skull, de har slitit som djur för att få boken klar till deras treårs jubileum av bloggen Pysselbolaget.

Karin uttryckte det så fint. ”Att pyssla tillsammans öppnar upp andra saker också. För stunden man får tillsammans med sitt barn gör att man kan prata med varandra på ett helt annat sätt. Det öppnar upp för andra samtal än de få man har under en stressadvardag”.Nu ska här samlas toa och hushållspappersrullar för jag vet flera här hemma som gärna vill bygga en kulbana med inspiration från denna bok.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

6 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar