Annons
Annons

Bordsgran In da house

En fin liten bordsgran, dess riktiga namn är Araucaria, men det känns lite för svårt att komma ihåg. Så bordsgran får det bli. Den har iallafall flyttat hem till oss och nu väntar den bara på att få stickade julkulor som dekoration. Men hon som stickar tar sån tid på sig… så vi får se om hon hinner innan jul 😉

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

8 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar