Annons
Annons

Boule och Berså

Fick en fråga för ett tag sen om tips på vad man kan göra när man är i Stockholm. Igår var vi och firade min kusin som fyllde år. Kvällen tillbringades på Boule och Berså vid Danvikstull. En av Stockholms alla pärlor och något du absolut behöver besöka om du vill ha en skön kväll eller afterwork med vänner. 

Annons

Det är ett sånt där skönt hak som alltid har bra stämning och medans man äter eller spelar Boule åker båtarna förbi någon meter från kajen.Restaurangen är inklädd i zebramönster.

Kusin Sylvie och jag som skrattar och kastar samtidigt. Jag är otroligt glad och tacksam över att få ha henne i mitt liv. För hon är en sån där fin människa rakt in i själen som bara vill alla väl. Det är en ynnest att få ha såna människor i sin närhet. Vi har alltid så roligt tillsammans och kan sitta och prata i timmar om allt och ingenting.

Som sagt, boulebanan ligger verkligen precis vid kajkanten.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar