Annons
Annons

Brevpress i betong

 

Att leta efter saker som man kan gjuta betong i, är perfekt att göra på loppisrundor. Vänd och vrid på det du hittar och se efter om sakerna har en bra baksida med fina mönster som funkar att gjuta i. Se till att formen är lite böjlig så att du lätt kan lossa betongen när den brunnit klart. Alternativt att formen går att klippa sönder.

Annons

Senaste loppisrundan hittade jag och Ida massor av fina saker i koppar, bland annat små fina väggdekorationer i materialet koppar. Åkte genast hem och fyllde en liten form med betong. På undersidan av betongklumpen limmande jag fast en bit rosa filt, både för att det blev en fin detalj men även för att den inte skulle rispa sönder bordet. Nu fungerar den som brevpress. Allt detta var Idas idé, som jag så snällt fick lov att testa. Så tack Ida för den fina idén.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

42 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar