Annons
Annons

Caffe latte toner är på modet igen

Innan jag flyttade till hus för 10 år sedan var mina lägenhetsväggar helt nymålade i nyanserna Caffe latte och sen hade jag en vinröd fondvägg. Många caffe latte färgade väggar var det då. Under åren så har Caffe Latte utbytts mot vitt, som senaste åren ersatts av grått. Men nu känns det som att Caffe latte, den beige tonen är på väg in igen, och man ser den i allt fler stylade bilder. Många beige:a kök har jag sett på sistone.

Annons

Och läste faktiskt hos Daniella Witte, att den senaste trendfärgen på väg in är åt det vinröda hållet. Men hon beskriver den som ”en dov nyans av Burgundy”. Lite vackrare beskriven och lite mer trendigt.

Det är så kul att se hur trenderna upprepar sig hela tiden. Det man kan dra som slutsats efter detta är att bara du vågar vänta, så lär du bli trendig igen inom en 15 års period 🙂 🙂 Så här kommer ett bildregn med vackra vyer med beige ton.

Nu låter det som att det enda jag tycker är viktigt är att man är trendig. Det är absolut inte så. Tycker bara att detta beskriver ett roligt fenomen i inredningsvärlden.

beiga-toner-alvhem-makleri1 inspiration kökgreige stillebenbeiga-toner-alvhem-makleri

Bildkällor: Alvhem mäkleri

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar