Annons
Annons

Cerveras höstkollektion

cerveras höstkollektionUnder denna vecka har vi sett en tydlig trend, det är mustigare och lite murrigare färger än tidigare. Det känns mycket mer ombonat och mässing och koppar verkar hålla i sig. Cerveras pressvisning var inget undantag.

cerveras höstkollektionSom ni kan se kommer de även att satsa mer på heminredning än tidigare och jag gillade verkligen stylingen på pressvisningen. Det kändes harmoniskt och ombonat.

cerveras höstkollektioncerveras höstkollektionVackra dova färger kombinerat med mycket strukturer på keramiken. Strukturer som man verkligen kan ta på och känna. Jag älskar sån här typ av keramik, som inte är så avskalad och som sticker ut i våra vita skandinaviska hem. De vågar ta plats.

cerveras höstkollektionTycker det blir så fint när man ställer ihop flera vaser på ett bord och smyckar dem med en blomkvist.

cerveras höstkollektion glasvaserVacker enkel glasserie som känns stilren och tidlös.

Cerveras pressvisning var verkligen ett lyft och jag hoppas att de tar med sig lite utav stylingen från pressvisningen in i butikerna. Tror att de skulle lyfta otroligt mycket. Enligt Cervera ska varumärket stå för utvalda kvalitets- och designprodukter i inspirerande miljö.

Annons

Som det är nu så förknippar jag Cervera med ett stort lager och dit man går in för att göra fynd på rean. Det är alldeles för mycket produkter som är staplade på varandra. Så de skulle behöva ett lyft rent stylingmässigt för att deras affärsidé skulle avspegla sig i butikerna.

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar