Annons
Annons

Citatkort som hjälper andra att hjälpa sig själva

Fick ett brev på posten med fina vykort från en gammal skolkompis som nu jobbar på Diakonia.  Jag beundrar verkligen hennes arbete. Diakonia arbetar med långsiktigt bistånd. De stödjer eldsjälar som tillsammans med andra driver projekt som gör att människor själva kan ta sig ur fattigdom och förtryck.

Annons

Nu har de gjort fina citatkort som man kan köpa i deras webbshop och samtidigt stödja deras arbete att hjälpa andra. Och jag tänker att det kan vara en fin julklapp att ge bort. Något som både hjälper andra och som är fin att sätta på väggen.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar