Annons
Annons

Dag 23: Juldukning

juldukning-tips-diy_18

Idag har jag fått äran att bidra med lucka nr 23 i The Creative Collectives julkalender 25 kreativa dagar i December. I går var det Mina från Minipiccolini som visade hur man kunde göra fina dekorationer med hemmagjord vit lera. De blev verkligen så söta!

 Jag tänkte så här dagen innan julafton bjuda på lite dukningstips till julbordet.


juldukning-tips-diy_16

Vackra gamla mässingsljusstakar får stå på bordet och bidra till mysfaktorn. 

juldukning-tips-diy_-tablesetting

Tallrikarna har slagits in till ett litet paket med hjälp av  ett band som knytits runt tallrikarna. (Bandet har gjorts genom att riva sönder tygstycken eller lakan i smala remsor) Varje kuvert har dekorerats med en fin grankvist och blomma.

juldukning-tips-diy_-tablesettingJag föredrar att inte bygga så mycket på höjden med dekorationerna på matbordet, tycker det är så trevligt när man kan se som sitter mitt emot en :). Det har lagts en girlang med kvistar av gran och Krypteria i mitten på bordet, i denna har jag placerat ut vita Liljor och mässingsljusstakar. 

juldukning-tips-diy_-tablesetting

Till varje kuvert har jag dukat med de fina ärvda silverbesticken.

Hoppas att ni får en riktigt riktigt fin jul nu! Ta hand om er och varandra.

Imorgon är det Pysselbolaget som julpysslar på julafton!


Annons
 
 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

5 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar