Annons
Annons

Dagen då en 1,5 m växt råkade slinka in genom dörren

lyckokastanj

Jag svängde förbi IKEA igår, en sväng på bara några minuter. Skulle bara åka och köpa ett breddavlopp till handfatet i ateljén. Men som vanligt när man springer där. Så lyckas man ta med sig något annat, trots att jag sprang med skygglappar, snabbt snabbt förbi allt som skulle kunna fresta en. Och för en gång skull lyckades jag inte köpa några ljus. För ibland så inser man att man faktiskt inte alls hittade det man skulle ha… men man passar på att köpa några extraljus, för det är alltid bra att ha?! – Ljus för 600 kr?!! Jajemän den har jag också gjort. MEN som sagt. Igår lyckades jag nästan med mitt uppdrag. Ja, nästan.

Annons

Det råkade slinka ner en växt… eller slinka ner vet jag inte om jag skulle kalla det. Den fick knappt plats i bilen. Jag fick fälla sätena och trycka in den i min lilla bil och hålla tummarna att inte all jord skulle falla ut i baksätet.

Så fort jag parkerat bilen springer jag snabbt som attans in genom dörren och vardagsrummet, med den ”lilla” växten som slank ner. Placerar den snabbt som attans i krukan, för att försöka få det att se ut som att ljust den där, den där, diskreta växten, har minsann alltid stått där i hörnet. Ja minsann.

Så nu står den där ”diskret” i hörnet som om den alltid stått där, min lilla Lyckokastanj. Och ja, sambon såg den på en gång och noterade att: -Jaha. Har du lyckats köpa en sån där krukväxt igen som dör om någon vecka. 

– Nä! jag svär. Just den här gången ska den hålla heeeeeela livet! för just denna gången ska jag lyckas med vattningen. Jag loooooovar!

Innerst inne vet jag hur rätt han har. Men jag vägrar ge upp hoppet. Någongång ska jag lyckas och det här kanske blir den första gången…

lyckokastanj

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

24 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar