Annons
Annons

Dags för bloggtips- En blogg fylld med DIY projekt och tips till hemmet

Flera av mina suveräna kollegor på Sköna hem, där jag bloggade tom sista juni i år har nu lämnat Sköna hem och bestämt sig för att starta egna bloggar. Jag är så stolt över dessa drivna människor som jag håller varmt om hjärtat. De har dessutom startat ett nytt influensernätverk tillsammans. En av dessa är Monica Karlstein som driver bloggen Hemmafix. En blogg fylld med massor av pyssel och bra tips. Och jag tänkte passa på att presentera några projekt från hennes blogg lite närmre.  För det är en blogg fylld med massor av fina DIY projekt och tips till hemmet.

Annons

dit förvaring till barnrum

Jag blev helt kär i denna lösning när jag först såg den. Sån suverän idé, att göra ett tåg av förvaringslådor till barnrummet. Dessutom med hjul på så man kan köra runt på den. Hade mina grabbar inte varit för stora och känt att det här med bebissaker inte var något för dem, hade jag genast gjort en liknande. Hela beskrivningen på förvaringslådor till barnrummet finns här.

monica karlstein diy hylla

För er som följt bloggen ett tag, så vet ni att jag har en viss förkärlek för rundstavar och denna hylla gjord av rundstav och enkla hyllplan är verkligen en toppenidé. Så fin och enkel i sin helhet.

monica karlstein klong vas diy

Har länge spanat in Klongs fina vas med nät som gör att man kan göra så fina blomsterarrangemang, utan att använda oasis. Men när jag såg denna idé så insåg att jag ska såklart göra mig en egen variant istället. Så himla smart!

Här hittar ni hela beskrivningen på hur man gör en egen Klongvas 

Ha nu en riktigt fin eftermiddag! Själv ska jag ut och skotta igen för andra gången i rad. Men jag inser att jag faktiskt saknat det och det är så kul att se hur glada barnen blir när snön kommer.

DELA (0)
PINNA (1)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar