Annons
Annons

De 10 bästa inredningsbutikerna i Stockholm

DIS inredningsbutik- 10 bästa inredningsbutierna i Stockholm

Här kommer en lista på de bästa inredningsbutikerna i Stockholm. Såna ställen som man inte får missa om man tar sig ett besök till stan.

DIS inredning

Bjuder på en blandning av moderna stilrena möbler med vackra snikliga föremål, med mycket personlighet.

Annons

Zetas

Är egentligen ingen inredningsbutik men det är ofta jag hittar något i inredningsväg när jag är här. En otroligt vacker miljö med blommor och gamla föremål med patina. Varje sak är varsamt utvalt med fingertoppskänsla.

Spiti

En snygg mysig butik där man hittar personligt utvalda saker som oftast är handgjorda och utplockade med varsam hand.

Grandpa

Här samsas en härlig blandning av stilrena saker, kombinerat med möbelklassiker och hippa kläder. En snygg kombination av snygga saker helt enkelt.

Brandstationen

Välkomna till stillebenhimlen. Här finns prylarna för att skapa vackra stilleben där hemma. Allting handplockat från många av världens olika hörn. De beskriver sig själva som en leksaksbutik för vuxna, och jag kan hålla med. Här är prylhimlen för dig som vill ha lite mer personlig inredning.

Bild lånad av Dahl by Dahl

Dahl by Dahl

Dahl agenturer är det som äger denna fina butik. De arbetar främst mot Arkitekter men har även öppnat den inspirerande butiken Dahl by Dahl där du som privatperson kan komma och hitta de små fina detaljerna med ett handplockat sortiment av accessoarer, belysning, möbler och vintage.

In The mood

Ta dig några extra minuter, gå runt och ta in alla intryck. Hela butiken är full med vackra saker och de tre ägarna har en smakfull blandning av alltifrån Antika föremål, kläder och saker med vacker patina. Behöver jag rekvisita är det hit jag går först.

Dusty Deco

En inredningsbutik full av konst som skapar ha begär. Konsten blandas med vintagesaker, designklassiker och möbler med en liten tvist. Man blir glad av att gå hit och Dusty Deco får en att våga lite mer i inredningen.

Bild lånad från @my casa

NK inredning

NK inredning bjuder på massor av designklassiker och saker med ett formspråk som håller genom tiden.

Rusty Rose

En personlig inredningsbutik i trevliga kvarter på Söder med både fina saker och kläder.

Hoppas jag kunde bjuda på några nya favoriter. Tycker du att det är någon butik som saknas på listan? Tipsa gärna om den i kommentarsfältet, så kan vi dela med oss. Alltid kul att hitta nya butiker.

Ha en fin helg nu

————————————

Följ gärna Mormorsglamour i sociala medier så missar du inget. Facebook och Instagram @mormorsglamour

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

5 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar