Annons
Annons

del 2 inspirationsresa The Creative Collective

Efter besöket hos Boråstapeter åkte vi hem till Sofia, vars hem jag tidigare bara sett på bloggen. Nu fick jag se det IRL och det var så där idylliskt som man tror. Mitt i en åker låg det och medan Bonden arbetade med traktorn på fälten runtom, gick vi och spanade in växthuset där Sofia förgrodde alla möjliga grönsaker. Så idylliskt det bara kan bli.

Annons

Hela huset var som en dröm, massor av vackra tapeter och detaljer. Varsamt placerade runt om i huset.

Gina och Lina sitter i sofforna och myser efter många intryck på tapetfabriken.

Så åt vi pratade och pratade och pratade och avslutade kvällen med att åka till vår lilla stuga där vi skulle sova över natten. En röd liten stuga med vita knutar med åkrarna framför oss och skogen bakom. Där fortsatte diskussionerna, som aldrig tycktes ta slut.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar