Annons
Annons

Den allra vackraste keramiken

I förra veckan var jag iväg och fotade Lotta Nilssons vackra keramik. Jag hade fått i uppdrag att göra hennes hemsida och fotografera keramiken. Vilket var ett sant nöje!

Jag är helt kär i hennes saker eftersom hon gör de allra tunnaste saker.

Annons

Sån keramik som jag saknat, saker som ligger perfekt i handen när man dricker sitt varma te och inte är för tjock i kanten, som gör att allting blir så mycket bättre och smakar så mycket godare. 
Har faktiskt bestämt mig för att investera i en servis, del för del, kanske en i månaden för att till slut få ihop till rätt antal tallrikar. Jag tänker att det får ta tid, för det är det värt. För vilken lycka att få äta på handgjorda tallrikar istället för fabrikstillverkat. Jag gillar det där operfekta, där det syns att det är en hand som skapat. Precis så som Lottas keramik är. Och det får en att uppskatta den där måltiden eller testunden lite extra, för att man vet att någon annan lagt ner både tid och kärlek på att skapa den sak man använder.Foto Helena Nord

Och det där med att vara keramiker och dreja en skål det är inte så lätt som man tror. Ni har väl inte missat när Björn Hellberg ska dreja. Jag har skrattat så att tårarna sprutat och jag knappt såg något. Ni måste bara se!

[youtubeplay id=”g6QjRiA7WX0″ size=”medium”]

Ps. Idag är det dags för lucka 3 i 25 kreativa dagar, idag är det min namne Helena från Craft & Creativity som delar med sig av fina pappershus och mallar att skriva ut.

Följ oss på Facebook om ni vill ha löpande uppdateringar.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar