Annons
Annons

Den har kommit tillbaka…

Den är tillbaka! Inspirationen och energin. Ett tydligt tecken på detta är att jag börjar möblera om där hemma. Då är bara allt i sin ordning. Många undrar hur jag orkar och har tid att flytta runt på möblerna här hemma. Men oftast tar det bara några minuter att flytta på soffan eller skåpen. Det behöver inte vara världens projekt.

Annons

Ett tips när ni ska flytta tunga möbler är att ni alltid lägger en matta under så golven inte blir skadade.

Så pröva ni med där hemma. Flytta på en möbel eller kruka och ni kommer märka att det blir en markant skillnad. Man behöver absolut inte alltid köpa nya möbler för att skapa förändring.

Som här har jag ställt soffan c:a 1,5m från fönstret. Så möblerna står fria från väggarna helt. Det är en trevlig möblering som gör att rummet känns luftigare än om man ställer möblerna mot en vägg.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar