Annons
Annons

Den putsade väggen i ateljén

Ni fick en lite smygtitt på tidigare inlägg av den putsade väggen, som fått lite betongkänsla över sig. Jag blev ritkigt nöjd med både stuktur och färg och den gråa färgen gifter sig fint med betonggolvet.

Annons

För att få till struktur och färg har väggen putsats med gipsputs för inomhusbruk. Denna puts är ganska äggvit när den är klar så för att få till den gråa känslan blandades den upp med Antrasithegrå fog. Innan väggen putsades hade de blandat upp 4 olika färgprover som vi fick välja den färgen vi önskade. Som tur var tyckte både jag och Kent samma färg. Nr 2 från vänster fick det bli.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar