Annons
Annons

Den vanligaste frågan jag får

Ibland så trillar det in mail med frågor från er läsare och det är verkligen kul att få mail. Ibland är det faktiskt svårt att förstå att ni är flera tusen som läser. Jag ser det oftast som siffror i statistiken och ibland kan jag få lite svindel när jag inser hur många ni är som faktiskt tittar in här.

Annons

vardagsrum mormorsglamour väggfärg vardagsrum mormorsglamour väggfärg

Den vanligaste frågan jag brukar grå när ni mailar. Är vilken väggfärg jag har i vardagsrummet? så jag tänkte att jag skulle skriva det igen om det var någon mer som undrade. Tänk nu på att färgen påverkas alltid utav vilket ljusinsläpp man har i rummet och kan därför se helt olika ut beroende på detta.

Gör så att ni alltid köper en provburk med färg innan ni sätter igång och målar hela väggarna. För då är det lite enklare att ändra sig om färgen kanske inte alls blev som man tänkt sig.

Mina väggar är målade med färgen Alcro Pashmina helmatt och på burken står färgkoden D819 Emalj NCS 2404-G21Y.

Ha det så bra nu och en fin kväll till er 🙂

DELA (0)
PINNA (4)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar