Annons
Annons

Det bästa från veckan <3

Just nu är mailkorgen fulladdad med pressbilder från olika företag med deras vårnyheter. Här blir det inte så mycket pressbilder, men just denna från String gjorde att jag stannade upp. Så vacker bild i en gammal byggnad med en fin schäslong, och Stringhyllan fylld med gamla böcker.

Annons

string hylla

Hos Maria Emb hittade jag detta citat som är en riktig tankeställare. Vet hur svårt det kan vara i bland att vara egenföretagare och jag testade själv ett tag att producera produkter till försäljning. Det blev ingen långvarig karriär, då jag har svårt för att göra samma sak för länge. Men jag upptäckte då att marginalerna är inte stora och man var tvungen att komma upp i stora kvantiteter för att ens få mjölk på bordet och det är inte alltid så lätt att få ihop det.

Att vända sig till små nätbutiker när man ska handla något är oftast så mycket mer inspirerande, eftersom de ofta har saker som man inte finner bland de större företagen.

sma-foretagare

Bildkälla: Brooklyn Powell

En av mina favoritbloggare än min förre kollega Åsa med @mycasa. Älskar hennes bilder, fina inredning, tipsiga inlägg och goda recept. Här delar hon med sig av recept på Jordärtskocks chips. Jag älskar jordärtskockor, så detta måste jag testa!

recept jordärtskocka chips

Med ett huvud fullt av idéer så letar jag efter inspiration överallt! Har letat länge efter den perfekta beiga tonen och tror faktiskt att jag har hittat den i HM homes senaste pressbilder. Tyckte denna var alldeles lagom beige.

hm home 2017 beige

Till sovrummet är jag inne på att göra en egen sänggavel och föll för denna. Tänker att jag ska göra mig något liknande, i sammet. Tycker det blir så fint med sidogavlarna som ramar in sängen.

sovrum sänggavel rosa

Bildkälla: We are shout 

Här blir det en lugn lördag. En helt ledig lördag utan aktiviteter och matcher eller träningar. Så jag ska faktiskt passa på att röja lite i min äldsta sons rum och sen kanske börja på att måla lite. Men först måste man visst spackla och fylla igen sprickor. Det lite tråkigare jobbet först alltså.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar