Annons
Annons

Det bästa med sommaren- skulle gärna vilja hänga här hela dagen.

hängmatta i trädgården

En av de bästa sakerna med sommaren är när man kan ta fram hängmattan. Skulle jag ha plats och möjlighet skulle jag inreda hela huset med hängmattor och ställen att slappa på. Under sommarhalvåret så är det nästintill slagsmål här hemma om vem som ska ha hängmattan. Hade jag inte jobbat idag så hade jag gärna hängt här hela dagen, med en inspirerande tidning, något i min kopp och med sommarpratarna i repris i hörlurarna.

Annons

ogräs blommor

Det bästa med att inte ha haft tid till att klippa gräsmattan är att man hittar massa fina saker som letar sig upp. Nu har vi inte så mycket gräs i våran gräsmatta utan mest ogräs och mossa. Men jag tänker så här. Desto mer mossa desto lättare att hålla undan. Det gäller att tänka positivt 🙂

hängmatta i trädgården hängmatta i trädgården

I kväll så blir det definitivt häng här. Ska även försöka mig på att springa lite. Har börjat så smått och varvar spring med gång i en halvtimme. Perfekt för en annan som inte rört sig på flera år.

Någon gång tänkte jag att jag skulle skriva ett långt inlägg om det här med hur bra man mår av endorfinerna som utsöndras när man motionerar. Det har tagit många år innan jag uppskattat springningen men nu är det är som att jag knäckt koden. Skillnaden är också att jag inte motionerar för att få en snygg kropp utan för att jag mår så jädrans bra.

När folk som motionerar har sagt det till mig så tycker jag bara att de tjatar hela tiden. Det kan väl inte vara så märkvärdigt, det där med motion. Men för mig är det som att all stress rinner av en och man har lättare för att sortera dagarna. Jag kan lättare stänga av alla måsten och jobbet och istället njuta av stunden jag är i. Och det är verkligen något jag uppskattar.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar