Annons
Annons

Det går fort fort!

Himlar vad tiden springer iväg… det är så mycket kul som händer just nu. Det är ganska få egna bilder på bloggen just nu, men jag hinner inte. Ledsen, ska bli bättre så fort allt blivit lite lugnare. Men det går så fort allt, jag hänger liksom inte med. Ateljébygget springer på i snabbare takt än vad jag själv väntat mig och plötsligt står jag där. Ska ta 10000 beslut, hinna hämta material, bestämma alla beslut, hinna åka till tippen med allt material som inte ska användas längre och jag inser i all denna röra, att jag njuter… njuter för det är så kul. Så kul att hänga med i detta bygge, så kul att få vara med. Denna ateljé och garage byggs med glädje! Med förväntan.

Annons

Så jag ska bara försöka hinna med att ta lite fler bilder. För jag antar att det kan vara lite kul att se allt som händer. Ska bara hitta tiden…

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar