Annons
Annons

Det går snabbt mellan svängningarna + stillebentips

Stilleben- mormorsglamour

Igår kväll fick jag ett av alla mina ommöbleringsryck. Jag som hade bestämt att jag skulle ta bort så mycket saker som möjligt, började plötsligt ställa fram allt jag hittade i skåpen. Ja ni hör, det går snabbt mellan svängningarna.

Annons

Bänken fick komma in i vardagsrummet och jag ställde små stilleben på de ytor jag hittade.stilleben mormorsglamour

Lampan jag köpte förra året som heter Trash och är gjord av äggkartonger, känns som att jag aldrig kommer ledsna på. Tips är att istället för kruka använda en gammal hink, min är så rostig i botten så den behöver ett litet fat under så att inte allt vatten åker ut på bordet.stilleben mormorsglamour

De loppisfyndade tavlorna åkte fram på skänken.
stilleben mormorsglamour

Ett tips till dig som ska bygga stilleben, jobba med många olika höjder, för att få variation i stillebenet. Här har jag använt mig av en gammal skolåda och böcker för att få upp sakerna i olika nivåer.stilleben mormorsglamour

Då får vi se hur länge det ser ut så här 🙂

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar