Annons
Annons

Det känns verkligen som en nystart

Mon amie Sköna hem HimlaJag vet egentligen inte vad jag ville med denna bilden. Bara testade mest att göra ett litet stilleben, med det ärvda Mon amie fatet och den vackra servetten från Sköna hems samarbete med Himla och en välanvänd skärbräda. Men ville främst kika in här och säga att himlar vilken förändring vi fått av siten. Det känns så otroligt kul och bilderna kommer fram på ett helt annat sätt. Måste säga att det absolut känns som en nystart och jag fick genast lust att skriva massor av inlägg. Vad tycker ni om den nya siten?

Annons

Det kommer säkert vara lite barnsjukdomar så här i början. Hör gärna av er om det är något som ni märker inte fungerar.

Om några timmar kommer det ett inlägg om tips på pyssel till alla hjärtans dag. Ett sånt snabbt pyssel som alla kan göra.

Ha det så bra så länge.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar