Annons
Annons

Det nygamla skåpet

Nu har vi äntligen fått hem vårt gamla vitrinskåp, det var tidigare i lackerad mörk ek och det har stått hemma hos svärföräldrarna sen vi byggde om huset. Nu är det omlackerat och har funnit sin plats tillrätta här hemma.

Annons

Är så glad att vi behöll det och målade om det.


Vi tog hjälp av duktiga och proffsiga lackerare och skåpet känns som nytt. Kul med bra folk som håller vad de lovar och levererar inom tidsplan, så bor ni i Södertälje området och behöver en duktig lackerare kan jag verkligen rekommendera Hagströms. Hade aldrig fått det så fint själv. Hade dessutom blivit halvt galen på att slipa rent alla krusiduller… för noggrannt underarbete är inte min främsta förmåga…

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

5 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar