Annons
Annons

Det skulle bli ett himla hål

Var en sväng förbi Room som flyttat från sina gamla lokaler i Pub-gallerian vid Hötorget, till Skrapan på söder i Stockholm. Jag förstår varför de flyttade, det blir nog fler som går förbi butiken nu, när de ligger i bottenplan.

Annons

Room har massa fina saker som man kan gå runt och inspireras av eller bara må bra av.Det här är en av mina favoriter, som jag spanat in länge… Den här vackra vasen, gillar känslan av handgjord keramik och att det är så mycket detaljer. Det får en att genast vilja gå en keramikkurs igen och skapa med händerna. Jag älskar saker som har en struktur, som man verkligen kan känna formen på, även om man blundar. Det som fick följa med från shoppingturen var den här stora säkerhetsnålen, som är c:a 20 cm lång. Tänk, den skulle man inte vilja sticka sig på… det skulle bli ett himla stort hål då. Men lite rolig kommer den nog bli att sätta upp på väggen.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

40 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar