Annons
Annons

Det som inspirerat mest denna vecka…

Då var det dags igen att sammanfatta veckans mest inspirerande saker, saker jag pinnat som fastnat på näthinnan lite extra.

Det här köket har jag sett många gånger innan. Men det slutar inte att inspirera för det. Det är något med detta kök, alla vackra detaljer och mönster i kontrast till svärtan, som gör det lugnt och modernt. Tycker även om när man vågar bryta gamla detaljer i ett gammalt hus med att installera ett stramt modernt kök. Det är så snyggt och blir en häftig kontrast.

Annons

kok inspiration startFoto: Design Spichlerz

Prickar på min hjärna… tänker att jag ska köpa flytande bläck och bara låta penseln gå, skapa vackra mönster.  Det är någonting med bläck och även med akvarellfärg, när färgen flyter ut, som blir så fint. Det blir så mycket mer levande än tuschpennor.

prickarArtwork by Emilio Nanni

Sån snygg pall <3 <3 Här är det Kristin Five Melvaer som formgivit pallen. Enkel i sitt formspråk och det händer något när man staplar pallarna på varandra. Det är som att den får en helt annan form.

pall bjork

Sen är det något särskilt med ljuset som strilar in genom fönstrena just nu. Allting blir så vackert med oktoberljuset. Njuter så mycket jag kan av de stålar som man hinner lapa i sig. Men även av alla de vackra mönster som bildas när det strilar in genom fönstren.

kaffe instagram bald Foto: Olivia Riddering

Veckans mest inspirerande outfit är denna. Gillar verkligen omlott kjolen, som skapar ett grafiskt och stilrent plagg i kombination med den lite tjockare tröjan.

inspiration-love-aesthetics-day-at-the-studioLove Aesthetics

Och som sagt, vet att jag nämnt det förut. Men det här ljuset som är just nu i kombination med dimman som lägger sig som en slöja på morgonen över den färggranna naturen. Det är bland det vackraste jag vet. Och ibland under andra årstider på året, kan jag verkligen längta till denna tid på året.

naturbild

Abby Shea

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar