Annons
Annons

Det var nog inte den sista Droppen!

I morse vid söndagsfrukosten sprang jag på den här skönheten när jag läste morgontidningen. Har på något sett lyckats missa denna fina stol Droppen som tagits upp i produktion efter 50 års dvala, formgiven av Arne Jacobsen. Riktigt snygg, stilren och enkel i sin form. Och det känns som att vi kommer att få se en hel del av denna stol framöver. Det bara känns så i magen.

Annons

Tänk vad häftigt med tidlös formgivning som håller, här sitter hon för 50 år sedan och den känns lika modern fortfarande.

Upplever en viss mani vad gäller stolar just nu, stolar är det som upptar stor del av min tankeverksamhet och jakten på den rätta stolen på Blocket har resulterat i en eftermiddag i bilen åkandes över halva Stockholm för att samla ihop rätt antal stolar till ateljén. Men mer om det imorgon… är slut efter mycket bilåkande, men tacksam över alla möten med människor man får vara med om, som jag absolut hade missat om jag handlat direkt i en butik. Nu får man även en liten historia bakom stolen och får se personen som den tidigare tillhört… och det… känns lite extra i hjärtat. Så det är faktiskt inte bara miljön som mår bättre av återanvändning.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar