Annons
Annons

Det vete katten på Vetekatten

vetekatten
vetekattenvetekatten

Idag träffade jag den här kvinnan som är en av mina förebilder när det kommer till fotografering och sätt att använda sig av det naturliga ljuset, så himla duktig. Vi träffades på Vetekatten inne i stan som har renoverat upp sina lokaler, till ett mycket mer trivsamt café. Men de har fortfarande behållt mycket av den gamla känslan i inredningen, vilket gör att det känns ombonat och mysigt. Jag var nog senast där när jag var liten med mamma och mormor efter några av våra turer på stan.

Annons

I allafall. Så glad att jag fick träffa Sara för hon är en sån ödmjuk, fin och ambitiös människa. Man blir så pepp när man träffar likasinnade, som bara skickar iväg ett mail och frågar om man ska träffas för en fika. Jag lovade mig själv att jag skulle bli bättre på detta. Att våga kontakta människor som inspirerar bara för att mötas, utbyta tankar och peppa varandra.

Den här veckan har känts som en låååång vecka och jag har fått massor gjort. Tack vare att klockan ställdes bak en timme har jag varit uppe mycket tidigare på mornarna, sisådär halv sex på morgonen har jag suttit där framför datorn, och på så sätt hunnit med mer än en vanlig vecka. För förmiddagarna är min bästa tid. Då checkar jag av punkt efter punkt på att-göra-listan.

Men jag känner att denna veckan har gjort att kroppen fått stryka med. Det är så när jag jobbar för mycket, då säger den ifrån på en gång, himla klok kropp egentligen. Men då är det bara att backa lite, ta en lugn helg utan för mycket måsten, meditera och ladda batterierna inför kommande vecka.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar