Annons
Annons

DIY: 4 olika presentinslagningar till jul med samma paket

Det finns så många olika sätt man slå in paket på. Så här kommer fyra olika inslagningar jag gjort med ett och samma paket.

diy julklapp inslagning diy julklapp inslagning

Paketet slog jag in i papperspåsar från mataffären. För har man inget presentpapper hemma så går det lika bra med papperspåsar eller tidningspapper. Eller vad som helst.

Annons

diy julklapp inslagning

Första paketet pyntade jag med band som jag gjort genom att riva remsor av lakan. Och därtill satte jag dit en liten grön kvist.

diy julklapp inslagning

Det andra paketet dekorerade jag med spetsband. Och två små gröna kvistar som smyckades med träkulor. Det blev nästan som en mustasch.

diy julklapp inslagning

Paket nr 3 dekorerade jag med en snöflinga i svart papper som jag klippte ut och klistrade på paketet. Bandet blev jutesnöre runt.

diy julklapp inslagning

Sen sista paketet målade jag med en schablon och färg direkt på pappret och satte i en liten kvist. Etiketten klipptes även den ut i papperspåsen och så användes stämpelbokstäver, där jag stämplade bokstäverna på etiketten.

diy julklapp inslagning

Nu är det precis en vecka kvar tills julafton är igång. Och jag inser att det är en hel del att hinna med innan.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (1)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar