Annons
Annons

DIY: 6 Blomstrande idéer att inspireras av

Tänkte så här: att det finns så mycket fint att göra nu när det blommar som mest. Så här kommer 6 idéer att göra i sommar.

En vacker girlang av eucalyptus är aldrig fel. Girlanger piffar upp vilken tråkig liten hörna som helst, du binder fast eucalyptusen på ett snöre med hjälp av blomstertråd. Mer instruktioner hittar du hos Homey oh my.
diy med blommor diy with flowers

Annons

Bildkälla: Homey oh my

Varför inte göra vackra instagrambilder eller bilder att hänga upp på väggen? Lägg ut blommor i vackra mönster och fotografera när du är klar. Skicka på framkallning och rama in så har du vackra posters att hänga upp på väggen.
diy med blommor diy with flowers

Bildkälla: The house of opoulence

Något som påminner om somrarna när jag var barn. Är att plocka blommor och lägga dem i blompressen. Har du inte blomsterpress kan du lika gärna lägga dem i ett magasin och lägga tyngder över, låta det ligga så några dagar tills de torkat och sen har du vackra pressade blommor att rama in. Här har man lagt blommor mellan två glasskivor. Superfint!
diy med blommor diy with flowersBildkälla: Moebe

Ett annat sätt att fördriva sommaren på är att plocka vackra blommor och skapa sig en egen blomstermobil. Här har man använt en spröd vacker gren att hänga snörena i som knytits med blomster.
diy med blommor diy with flowers

Bildkälla: Domino

Vill man ha något som håller länge. Kan man göra en egen blomstrande lampa av gamla ljusmanschetter och avklädda lampskärmar. Mer instruktioner hittar du här.

Känner man att dessa idéer verkar alldeles för ambitiösa, så varför inte plocka en vacker bukett och binda ihop. Sådär lagom ambitionsnivå och något alla klarar oavsett ålder.
diy med blommor diy with flowers

Bildkälla: Inspire styling

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar