Annons
Annons

DIY: Att göra en lampa av ett myggnät

DW_Sen-sommardukning-1

Foto och styling Daniella Witte

 

Vissa bilder fastnar på näthinnan och tycks aldrig försvinna. En av de bilderna är denna som Daniella Witte gjort för Femina. Det var framförallt myggnätet som hänger över bordet som har förföljt mig ett bra tag nu. Har länge tänkt att jag ska köpa mig ett liknande och göra en lampa av. Men just detta myggnät var svårt att få tag på.

Annons

Så igår när jag var på det stora varuhuset så hittade jag det! Så här ska göras lampa… Det enda är att den är något för stor för vardagsrummet. Det är 150 cm i diameter, så ”lampan” tar över hela rummet. Funderar nu ut lite olika sätt på hur jag ska göra. Ev. Kommer jag även att sy om hela alltet i ett lite lite kraftigare tyg som fortfarande är skirt men inte lika genomskinligt, för att få en mer lampliknande lampa.

Ja ni hör. Det är fortfarande i planeringsstadiet. Så vi får se vad som händer.

Men först ska här svaras på intervjufrågor och skriva reportagetexter.

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar