Annons
Annons

DIY: Även fåglarna behöver lite kärlek- Gör egen fågelmat till alla hjärtans dag

alla-hjartans-dag-pyssel-fagelmat-kokos-notter_6 Tänkte att även de små fåglarna behövde lite extra kärlek så här i alla hjärtans dag tider och bestämde mig för att göra fågelmat i form av hjärtan. Receptet hittar du lite längre ner i inlägget.
alla-hjartans-dag-pyssel-fagelmat-kokos-notter_10
alla-hjartans-dag-pyssel-fagelmat-kokos-notter_7
alla-hjartans-dag-pyssel-fagelmat-kokos-notter_11Det som behövs för att göra egen fågelmat är

Annons

250 gr kokosfett

form att hälla fågelblandningen i

nötter och frön

snöre

Börja med att smälta kokosen tills den löst upp sig och är alldeles genomskinlig. Häll i nötter i en skål och häll över den smälta kokosen. Blanda om och häll därefter i formen, lägg i ett snöre med ögla så det kan hängas upp utan problem.

Låt det stelna svalt, antingen utanför dörren eller i kylskåpet.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar