Annons
Annons

DIY : Budgettips- Skapa en vacker tavelvägg med konst

Hittade ett sånt toppentips hos Husligheter när det kommer till tavelväggar och konst. Tilltalas verkligen av konst. Det får mig att må bra, inspireras och drömma mig bort för ett ögonblick. Men oftast är plånboken för liten för att köpa in just den konsten jag önskar. Dock är detta något som är ett av mina mål framöver. Att investera i väl utvalda föremål av konst som jag gillar.

Annons
diy tavlor av konstkort huslikheter

Bild: Maria Soxbo/Husligheter

Så hittade jag detta toppentips hos Maria, hur man med liten budget skapar sig en tavelvägg med konst.  Köp vykort på konstbutikerna, sätt in konstkorten i passepartouter och rama in i gamla fina ramar. Så kan det bli så här fint!

 

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar