Annons
Annons

DIY: Dekorativa granrisstjärnor

I veckan så släpptes nästa pysselfilm om hur man gör granrisstjärnor, ett enkelt och dekorativt pyssel. Jag tog tid och det tog mig totalt fem minuter att gå ut och klippa några grankvistar och binda ihop denna.

Annons

För att få riktigt fin effekt kan man använda sig av lite tjockare grankvistar som jag använder i filmen. Då blir den lite mer stjärnlik än den jag gjorde idag.

Klicka på bilden nedan så kommer du till sidan med filmen.

Ps. Idag är det Sofia från Hildas hem som bjuder på inspiration i vår  (The Creative Collective) julkalender 25 kreativa dagar och igår var det Helena från Craft & Creativity. Följ gärna vår Facebooksida för löpande uppdateringar.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar