Annons
Annons

DIY: Dekorera bordet till fest med grönskande tak

dekorera bord till fest

Finaste dekorationen till dukningen, som passar perfekt till fest. Gör du med armeringsnät hängande i taket och gröna blad. För mig så gjorde jag den för flera månader sedan och har inte tagit ner den ännu. För jag tycker den sprider så fin stämning i rummet. Det känns så mycket mer ombonat och varmt.

Annons

dekorera till fest

Började med att sätta upp 6 krokar i taket. Nu har jag sån tur att jag har råspont i taket. Så krokarna fäster bra och märkena efter man tagit ner krokarna syns inte särskilt mycket. Därefter fäste jag snören i de fyra kanterna på armeringsnätet,  men även i mitten på båda sidor.

Häng upp nätet genom att knyta fast snörena i krokarna.


dekorerera bord till fest

Sen är det bara det roligaste kvar. Att sätta i det gröna. Här har jag använt mig av lite tjockare blad, kan det vara Eucalyptus?!? Är så dålig på namn. Vet ni så skriv gärna en kommentar,

Men du kan fylla den med massor av olika blommor och gröna växter. Man skulle nog även kunna använda sig av olika plastblommor. Som jag gjorde tidigare med de gamla lampskärmarna här.

dekorera bord till fest

 

Vill ni inte missa något. Häng gärna med Mormorsglamour på Facebook och Instagram @mormorsglamour

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar