Annons
Annons

DIY diamant betong krokar


Som jag sagt tidigare har jag hunnit med att gjuta en hel del i betong och jag har fastnat för detta material. Så det kommer nog bli en hel del mer betonggjutningar här framöver. Har faktiskt en hel säck som jag måste gjuta upp.

Annons

Kan ju inte stå i förrådet och samla damm inte 🙂

Det var inte helt problemfritt att gjuta dessa betongkrokar. Så jag skulle inte rekommendera detta projekt till dig som ska gjuta ditt första betongobjekt, utan det krävs viss vana och att man är noggrann och ger det tid. Det är lite svårare än vad som framställs i videon, men verkligen något jag rekommenderar att prova. Och jag är så nöjd med krokarna i sovrummet!
Om du vill göra en likadan sänglampa som jag har i sovrummet, finner du beskrivningen här i ett tidigare inlägg.
———————-

I made these concrete hooks last week and I´m so happy for the result. Full tutorial, templates for the forms you´ll find here at this inspiring blog that is one of my favorites, Homemade Modern. Would love to make all of their projects.

These hooks are quite complicated to make so if this is your first time working with concrete I´ll recommend you to start with an easier project, just so you know how to work with this material.
But it´s so worth it because the result is amazing and I love my new hooks in my bedroom.

If you want to make your own copper and concrete lamp shown in the picture, you´ll find the description in a previous post.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

15 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar