Annons
Annons

DIY: Ett lite annorlunda och vackert sätt att slå in sina presenter på

diy sewn wrapping

Det är alltid så kul att slå in paket med lite extra omsorg. Det är något man lägger märke till på en gång och det är verkligen en handling av kärlek. Att man faktiskt tagit sig tid till att slå in paketet lite extra.

Annons

Fann denna superfina idé hos design o form. Hon har helt enkelt sytt ihop paketens sidor med symaskin och på bloggen delar hon med sig av steg för steg beskrivning på hur man gör. Den fina MOM etiketten är gjord genom att skriva ut texten på vitt genomskinligt papper, som sedan klippts ut till en cirkel och fästs med en liten tejpbit.

Foto och idé: Design o form

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar