Annons
Annons

DIY: Förändra ditt gamla soffbord med 15*15 kakel

Den fina lastvagnen som jag köpte för ett tag sedan gillar jag verkligen. Men upplevde att det blev lite för mörkt med det mörka träslaget i kombination med den mörka soffan. Jag ville ha en lite lättare känsla än den som var innan. Så jag bestämde mig för att göra om den.Bordskivan ligger löst ovanpå den gamla vagnen så att jag, om jag någonsin skulle vilja ändra så går det lätt. För det har jag lärt mig att saker som inte går att förändra är ingenting för mig. Dessutom kan jag använda skivan som fotobakgrund och då är det bra att enkelt kunna lyfta bort skivan.

Så här såg bordet ut från början. En gammal lastvagn.
Jag lade på en OSB-skiva i lagom storlek som jag sågade till i rätt dimensioner, direkt hos byggvaruhandlaren. Alltid bästa, då får man snygga raka kanter.På skivan limmande jag fast kakelplattorna med lim som fäster både på keramik och trä. Bästa sättet är alltid att fråga i byggvaruhandeln vilket lim som passar bäst.Sen är det bara att vänta på att limmet ska torka innan man börjar använda skivan.————————————

Annons

Följ gärna Mormorsglamour i sociala medier så missar du inget. Facebook och Instagram @mormorsglamour

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar