Annons
Annons

DIY- Måla keramiktavlor från loppis

DIY-mala-keramiktavlor-kalklitirFör ett tag sedan skrev jag om Hemmagjords fina sovrum där hon målat om gamla keramiktavlor med färg. Så sprang jag på bilder från Trendenser som var så fina att jag bara behövde visa detta pyssel igen.

Annons

För det blir så snyggt när man målar in det i samma färg som väggen och så kul när man kan göra om saker som knappt någon köper längre. Knepet för att få bra fästyta när du målar om keramiktavlorna är att först måla tavlan med grundfärg så du får bra fästyta, och därefter måla tavlan i samma färg som väggen.

Hela beskrivningen hittar ni här: Måla om keramiktavlor från loppis

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar