Annons
Annons

DIY- Glöm inte bort blommorna i barnrummet och enkelt sätt att förändra en möbel

blommor-barnrum-dekorplast-darth-vader-superman blommor-barnrum-dekorplast-darth-vader-superman_1Glöm inte bort blommorna i barnrummet. Ibland så är det så mycket intryck i barnrum att man lätt glömmer bort att ställa in blommor. Men det gör så mycket med en blomma även i barnrummet. Både för luftens skull och för hemtrevnadens skull.

Annons

Skrev i går om hur man kunde förändra saker med dekorplast och då kom jag även på detta projekt som jag uppdaterat med lite dekorplast. Loggan är nämligen utskuren i dekorplast. Just för att jag tänker att det senare ska vara lätt att förändra byrån. När barnet växer och blir lite större och kanske inte alls är lika intresserad av stålmannnen. Då behöver jag inte måla om ett helt skåp utan jag kan bara ta bort loggan.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar