Annons
Annons

DIY: Gör en egen adventsstjärna i papper

Nu är det snart dags att hänga upp stjärnorna i fönstren. Tycker massor om min stjärna som jag pysslade i papper för två år sedan och den ska definitivt upp i år igen. Det var en del jobb, men det var det värt. Ibland är det kul att göra pyssel som tar lite längre tid. Det är då man verkligen kommer in i mindfulness-pysslandet som jag brukar kalla det. Tillståndet då man glömmer tid och rum och släpper alla andra tankar.

Annons

diy pyssla en vacker julstjärna i papper

Hela beskrivningen på hur man gör adventsstjärnan och gratis mallar som också finns att skriva ut hittar ni här.

DIY pyssla en fin julstjärna i papper

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar