Annons
Annons

DIY: gör en lampa av insektsnätet Solig

vardagsrum

Jag har fått så många frågor om min lampa i vardagsrummet, så jag tänkte att jag skulle berätta hur jag gjort den. Det är egentligen ett intäktsnät från IKEA som jag stoppat in en lampa i och knytit en knut i änden på. Faktiskt en av de enklaste DIY projekten jag gjort.

Annons

Jag klippte av det resterande intäktsnätet som hängde för långt ner och vips så blev det en lampa. Den är riktigt stor och tar verkligen plats i vardagsrummet. Precis så där som jag hade föreställt mig.

diy-lampa-solis

Det bästa av allt är att den kostar mindre än 200 kr att göra själv. Prefekt för min plånbok i allafall.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (1)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar