Annons
Annons

DIY: Gör fina skärbrädor i lufttorkande lera

diy air clay platters

Bilder lånade från Alice and Lois

Hittade dessa fina skärbrädor hos Alice and Lois där hon även visar hur man gör skärbrädorna steg för steg. Skärbrädorna är gjorda i lufttorkande lera. Man behöver alltså inte ha en stor keramikugn för att göra fina saker i lera och det inspirerar mig genast till att ta fram den där lerklumpen som ligger i garaget och väntar på att inspirationen ska infinna sig.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar