Annons
Annons

DIY gör om Bestå till marmor

Marmor har man sett en ganska lång tid nu på bloggar och i inredningsmagasin. I vardagsrummet har jag en tv bänk som är från IKEA med Bestå skåp. Dessa har tråkiga vita dörrar utan beslag för vi har inte lyckats hitta några vi tycker om.

Annons

Med hjälp av dekorplast så gjorde jag om de vita dörrarna till marmor och faktiskt så måste jag säga att det är inte helt fel. Det blir ganska likt en marmorskiva.

Till höger ser ni hur skåpet såg ut innan jag fäste dekorplasten.

Handtagen är beställda hos Superfront och på väg.

och så här blev slutresultatet.

Hur gör man?

Det kan vara lite pilligt att få bort luftbubblorna när man ska fästa dekorplasten på skåpen, men se till att fukta dörren med en blöt svamp och lite såpa innan du börjar att applicera dekorplasten. Använd sedan en svamp till att dra ut bubblorna med. Ta en liten bit i taget och jobba bort luftbubblorna.

Lycka till nu!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

5 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar