Annons
Annons

DIY inspiration för den pysselsugne

Tänkte bjuda på lite DIY inspiration. Det finns så mycket vackra bilder på nätet att inspireras av. Så här kommer lite ögongodis för dig som vill sätta tänderna i ett nytt projekt.

Vackra förvaringsaskar gjorda i papp. Hittar du inte papp i bokhandeln går det lika bra att använda det som blir över efter presentpappersrullen är slut, oftast ligger pappret upprullat på just papp. Toppensätt att återanvända material som man annars inte gör något med. Jag brukar samla ihop dem efter varje presentpappersrulle och slå in paket i dem också. Tycker nästan att det är finare än själva presentpappret.

Annons

Varför inte göra en vacker mobil med träpinnar, pappersorigami, små metallbitar och tråd. Bara fantasin sätter stopp. Tycker denna är så enkel och ren i sitt formspråk och det bevisar att man inte alltid behöver konstla till det så dant.

Eller en fin solfjäder gjord av formklipp papper som spänts upp som en solfjäder på två träpinnar. Varför inte använda sig av glasspinnar?

En annan typ av mobil är denna fina gjord av stärkta virkade dukar. Virkade dukar fyndar man till vrakpriser på loppisarna. Stärk dem med lite florsocker och vatten så blir de stela och håller formen. Sen har dessa bundits upp med snören i en vacker trädgren.

Hoppas att jag kunde få igång pysselbegäret lite 🙂

Bildkällor: 

1. Mignon Kitchen Co  2. Hurra Hurra  3. BHLDN  4. Lila was here 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar