Annons
Annons

DIY lådhylla á la Bloomingville

Tidigare så skrev jag två inlägg om olika lådhyllor  Har inte kunnat släppa tanken på den. Så jag rotade fram alla hyllor jag hade här hemma, och det räckte alldeles perfekt till en egen liten lådhylla som nu står i vardagsrummet.

Annons

Har ännu inte skruvat ihop hyllorna utan endast staplat dem på varandra. Håller tummarna att barnen inte springer in i dem, men ska försöka ta mig i kragen och skruva några skruvar så hyllan står lite mer stadigt.

Hade dessutom sån tur att en kompis till mig ringde och frågade om jag ville ha deras hyllor som de hade köpt på Netto för ett tag sedan och de passade perfekt till lådhyllan. Dessutom var det i samma gråa nyans som resten av vardagsrummet. Så tack tack tack Ellen!

Så här ser det ut från sidan, det gick faktiskt ganska bra att stapla hyllor med olika djup på varandra.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

12 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar