Annons
Annons

DIY- Påskpyssel

En av de snabbare påskpysslen jag gjort är denna idé, som är inspirerad av denna. Hemma hos oss har vi kompost och sopsortering och då får vi såna här fina bruna påsar att sortera komposten i. Totalt värdelösa till det de är avsedda för men perfekta att piffa till påskbuketten med.

Annons

Du behöver: En brun påse, sax, jutesnöre, glasburk och blommor

Så gör du: Vik ner övesta kanten som ett nervik och sätt i glasburken med blommor i. Knyt ett snöre runt påsen.

Perfekt att ta med sig till påskmiddagen som bukett, hoppas innerligt att ni får en fin påsk. 

Själv sätter jag mig på planet igen och åker iväg till England en vecka på utbildning, ska lyckas prata engelska en hel vecka, det blir en pärs men det ska nog gå. Har hört att våren redan slagit ut där. Ska försöka lägga in någon bild från resan på bloggen. Men tycker det är så svårt att blogga från mobilen. Däremot kommer inläggen komma i allafall då jag redan uppdaterat bloggen med inlägg som kommer automatiskt under tiden jag är borta.

Ta hand om er och era nära och kära.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar