Annons
Annons

DIY projekt jag vill hinna med att göra i höst

Det kändes som att det slog om ordentligt i helgen. Värmen höll sig kvar länge. Men nu i helgen, kändes det som att kylan bet sig in i märgen. I takt med att hösten kryper in på skinnet så tänker jag i mitt huvud att jag ska hinna med så mycket. Några av de sakerna har jag listat här:

Annons

foton vaggBildkälla: @theresesennerholt

Tänker att jag ska hinna med att göra en stor fotovägg med bilder på familjen blandat med konst och vackra inspirerande fotografier eller bilder. Tycker denna är så otroligt inspirerande. Det är liksom massor, massor av bilder, huller om buller.

Amy Judd artAmy Judd

Amy Judd är en konstnär jag tidigare spanat in och hennes bilder är helt drömska. Man kan inte riktigt ta på om det är målningar eller fotografier. Men det är faktiskt målningar och de är helt magiska i både bildspråk och ljus. Och en sån skulle gärna få flytta in här hemma.

papier mache moonJacks & Kate

Hur häftigt är inte det här projektet? En måne gjord i papier maché, tänker mig att det kan vara ett superkul projekt att göra tillsammans med barnen.

Togo soffa Linge RoseModest futurniture

Sen drömmer jag lite smått om den här soffan Togo Ligne Roset av Michael Ducaroy. Har dock hört att den är opraktiskt. Men det är ofta så med snygga designade saker, det är inte alltid de är så praktiska. Men oftast snygga att titta på. Dessutom är den sjukt dyr, i allafall för min plånbok så jag hoppas fortfarande på att helt mirakulöst springa på den till ett superpris 🙂 🙂 drömma kan man göra i allafall.

sang gavel

Sen ett av projekten här hemma är att fixa iordning sovrummet. Med ny väggfärg och en vacker sänggavel. Fann denna och blev helt kär. Men vilket typ av sänggavel det ska vara, varierar från dag till dag. Så det kan lik väl bli en väldigt kantig och rak sänggavel som en snirklig i trä. Only time will tell 🙂

bild 5 har jag tyvärr ingen källa på, bara massa tumblr konton. Så vet ni källan får ni gärna återkomma, har googlat som en tok.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar