Annons
Annons

DIY – Pysselinspiration från IKEA.

Såg de här bilderna hos IKEA livet hemma. Översta bilden får en verkligen att tänka på våren. Men vad som också slog mig. Var att den där pallen var så himla fin. En sån ska jag nog ta och snickra ihop av lite restplankor här hemma. Det som blev så effektfullt var benen som målats en liten bit med svart färg. Supersnyggt!

Annons

Eller varför inte göra vackra kärlekspilar att hänga över sängen. Så fint!

Det går bra med vanliga grillpinnar om du vill göra lite mindre pilar annars kan du leta i byggvaruhandeln efter smala träpinnar, blompinnar går lika bra det med. Klipp ut former till pilspets och pilens avslut. Fäst delarna med lim på pinnen. Dekorera ev. med papper eller färg på pilskaftet. 

 

 

Alla bilder från Ikea Livet hemma /Frida Eklund Edman, Fridasfina

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar