Annons
Annons

DIY sänglampa av konservburk

Vissa pyssel faller i glömska, som detta. Hade helt missat att visa er detta, en spraymålad konservburks-lampa, ibland blir jag så petig med bilderna att själva pysslet kommer i skymundan för bilden. Så om jag inte får till en bra bild, struntar jag att publicera det. Hmmm… det är väl det vanliga prestationsångesten som gör sig gällande 🙂 Men nu så här en tid efter kan jag gå tillbaka och tänka att tja det var en helt ok bild och sen våga klicka på publiceraknappen.

Annons

Jaja… nog tjat om detta. Ni undrar säkert hur man gör en sån här lampa?

Själva konservburken har jag tidigare spraymålat med kopparsprayfärg. Det ser ni steg för steg beskrivning på här.

Sen tog jag den burken och borrade ett hål i mitten på botten i lagom storlek för sladden. Trädde igenom en textilklädd sladd och bad min sambo koppla lite el. Klart!

Känner man absolut inte för att göra en lampa av konservburken, går det lika bra att vända den åt andra hållet och använda den som förvaring. Tex. till besticken eller ljusen eller allt annat småtjafs man har liggande hemma som behöver en lite lyxigare förvaring.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar