Annons
Annons

DIY: Shibori färgat överkast- Ett drömjobb!

Jag fick ett mail för några månader sedan och höll på att svimma. I mailet frågade de om jag ville gästblogga hos IKEA livet hemma. Det var ett sånt drömuppdrag som  jag hade gått runt och drömt i flera år.

Annons

Såklart tackade jag ja! Ögona bums.

 

ikea-diy-shibori-sovrum

Bestämde mig för att färga ett vitt överkast i Shibori teknik och det blev nästan som ett blommönster när jag hade färgat klart det. För det är det häftiga med Shibori. Ingenting blir exakt likadant utan resultatet varierar, beroende på hur man vikt tyget och vilken metod man använder.

ikea-shibori-verktyg

ikea-shibori-tekniker

För att se hela inlägget, med beskrivning på hur jag gått tillväga, kika in hos IKEA livet hemma.

 

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

6 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar